Kære medlemmer                                                                  2. juni 2020
 
Sommeren er over os – selv om meteorologerne har skåret 10 grader af temperaturerne i den kommende weekend. Forhåbentlig får vi solen, sejlvind og også socialisering igen i næste uge. Uden at jeg kan give en forsikring, er der meget der tyder på, at Bådeklubbens lokaler kan genåbne i den kommende uge. Det håber bestyrelsen inderligt på. Der har været flere måneder hvor vi har skulle holde lukket. Alt er blevet vanskeliggjort af denne virus. Heldigvis har vores ungdomsafdeling kunnet finde måder at indordne sig på og komme i gang med sæsonen, ligeså vores Sup & Surf-afdeling.
 
Men, som sagt, det tyder på, at den lukning af sportsforeningers faciliteter, vi har været underlagt, kan lempes både inde og ude. Indtil efter weekenden er vi imidlertid nødt til fortsat at holde lukket, og efterfølgende se, om vi får den annoncerede, nationale tilladelse.
 
Når vi genåbner klubhuset, bliver det også under de restriktioner, der er pålagt fra centralt hold, ved at sørge for, at der er de kvm pr. person, vi er pålagt – både inde og ude. Der skal en del ekstra arbejde til i forbindelse med åbningen – der skal gøres rent og sprittes af flere gange om dagen – ikke mindst på toiletterne. Samtidig er det ikke sikkert, at vi kan holde åbent alle ugens dage – da det kræver en barpasser. Nogle af vores normale barpassere har sagt, at de gerne vil stå i baren når vi åbner igen. Andre vil, af gode grunde, helst vente. I løbet af de næste par dage får vi sat det på plads, så vi er klare.
 
Men, som sagt, endnu ved vi ikke noget 100% sikkert. Så snart det er klart, skriver jeg ud igen – formentlig op til weekenden.
 
Med de bedste hilsener, og keep safe
 
Julian Isherwood
  Formand
 
 ... og nyheder i øvrigt fra HBK findes stadig bedst på hjemmesiden