Kære medlemmer                                                                 10. juni 2020
 
Endelig. Nu kan klubhuset åbne igen – og det gør det i morgen torsdag kl. 11.00 – 14.00. Vi glæder os rigtig meget til at se medlemmerne igen.
 
De regler, Kulturministeriet og sundhedsmyndighederne har udstukket omkring åbning af klubhuse, gør, at det ikke bliver helt som det plejer. Størrelsen af klubhuset gør, at vi kun må være max. 25 mennesker i rummet inkl. personale. Samtidig skal de sociale afstands regler om 1m for siddende gæster holdes, både inde og ude på terrassen. Kopier af kulturministeriets og sundhedsmyndighedernes regler/anbefalinger står i baren og i køkkenet.
 
Hvad rengøring angår: Der er gjort grundig ’forårsrent’ + afspritning i dag onsdag, og indtil videre gøres der rent hver dag i hele huset uden for åbningstid. Der bliver gjort professionelt rent hver dag, inkl. selvfølgelig toiletterne. Vi har bestilt hængende håndsprit beholdere, der placeres ved hovedindgange og køkkenet, og med håndsprit flasker placeret rundt om i rummene. Sæbe findes hvor det plejer.
 
Foreløbig åbner vi følgende dage: mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 11.30 til 14.30.
 
Som sagt, er vi åbne igen, og med lidt held kommer der flere åbninger i Fase 4.
Dansk Sejlunion har opdateret deres anbefalinger og vejledninger i forbindelse med seneste åbning – også i forbindelse med kapsejladser og træning. HBK følger disse anbefalinger og vejledninger nøje. De kan ses på https://dansksejlunion.dk/corona.
 
Og til de sejlende: Bådeklubben har fået en ny sending klubstandere (med snor); de er på lager, og kan erhverves i baren formedelst 100 kr.
 
Tak for jeres tålmodighed i denne ret så vanskelig tid.
 
 
Med de bedste hilsener, på bestyrelsens vegne
 
Julian Isherwood
  Formand
 
 ... og nyheder i øvrigt fra HBK findes stadig bedst på hjemmesiden